Ενιαίο Ταμείο στα ΜΜΕ

blog εκπρόσωπου της ΕΣΠΗΤ στο ΕΤΑΠ-ΜΜΕ

Νέος εκπρόσωπος Τομέα ΤΑΙΣΥΤ στο ΕΤΑΠ-ΜΜΕ


Ο Ευάγγελος Σπύρου, μέλος της Ένωσης Δημοσιογράφων Ιδιοκτητών Περιοδικού Τύπου (ΕΔΙΠΤ), είναι ο νέος εκπρόσωπος των ασφαλισμένων του τομέα ΤΑΙΣΥΤ, στο Δ.Σ. του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ. Όπως ο ίδιος σημειώνει στην ιστοσελίδα του, είναι ιδιοκτήτης των εκδόσεων «Δίστρατο Κ. Σπύρου – Ε. Σπύρου Ε.Ε.», της «Δίστρατο Ε. Σπύρου ΕΠΕ» και του παιδικού σταθμού «Mandarini Kids», στην Κηφισιά (Λ.Κατσώνη 42).
Τα γραφεία των εκδοτικών εταιρειών του είναι στο Σύνταγμα, στην οδό Φιλελλήνων 3 (τηλ. 210.3229394, fax 210.3257074) e-mail: info@distratoeditions.com

Ευάγγελος Σπύρου

Ευάγγελος Σπύρου

Η εφημερίδα «NEXT DEAL» είναι ενημερωτική έκδοση που ξεκίνησε το 2000 και κυκλοφορεί κάθε 15 & 30 κάθε μήνα από τις εκδόσεις «ΔΙΣΤΡΑΤΟ Ε.ΣΠΥΡΟΥ ΕΠΕ», μέλος της Ένωσης Δημοσιογράφων Ιδιοκτητών Περιοδικού Τύπου, στις οποίες ανήκουν ακόμη τα περιοδικά «ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΝΑΙ» και η εφημερίδα «ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ». Η εφημερίδα «NEXT DEAL» σχεδιάζεται, σελιδοποιείται και τυπώνεται στην εταιρία Χ.Κ. ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΕ σε 15.000 τεύχη για Ελλάδα και Κύπρο και κυκλοφορεί στα περίπτερα από την εταιρία «ΑΡΓΟΣ ΑΕ» ανά 15πενθήμερο.

Στην ύλη του NEXT DEAL περιλαμβάνονται:
• Οι ειδήσεις των Ασφαλιστικών εταιριών, των τραπεζών, των εταιριών Bancassurance, των ΑΕΔΑΚ, των Ταμείων δημοσίων και ιδιωτικών νοσηλευτηρίων.
• Παρουσιάσεις – συνεντεύξεις ανθρώπων του ευρύτερου χώρου των χρηματοοικονομικών προϊόντων και της ασφαλιστικής αγοράς με παράλληλη σύνδεση με τους ασφαλισμένους (μεγάλοι πελάτες, ομαδικά ασφαλιστήρια).
• Πρωτοβουλίες και εκδηλώσεις των επιχειρήσεων από την ελληνική και τη διεθνή αγορά.
• Απόψεις κομμάτων, βουλευτών και κυβερνητικών παραγόντων για τα συναφή θέματα.
• Αναφορές και επισημάνσεις για την πορεία του χρηματιστηρίου.
• Νέα του χώρου Υγείας, Νοσοκομείων, κλινικών και ιατρών.
• Συγκριτικοί πίνακες τιμολογίων και αποτελεσμάτων των εταιριών.

Ένθετο του «NEXT DEAL» είναι το «BANCASSURANCE & BANKING» το οποίο προσφέρει χρηστική ενημέρωση σε ότι αφορά τα προϊόντα ενώ παρουσιάζει πρόσωπα, έρευνες, συγκριτικές αναφορές, πίνακες αποτελεσμάτων, νομοθεσίες και γενικώς ότι αφορά το συγκεκριμένο χρηματοοικονομικό χώρο. Σε ειδικές σελίδες παρουσιάζεται και η τεχνολογία στην οποία επενδύουν συνεχώς, τα τελευταία χρόνια, οι τράπεζες, οι ασφαλιστικές εταιρίες και οι μεγάλες επιχειρήσεις.
Άμεσοι αποδέκτες του «NEXT DEAL» και του «BANCASSURANCE & BANKING» είναι οι διαμορφωτές γνώμης του χώρου αυτού (ως ηγέτες και ως καταναλωτές). Μεγάλοι Οργανισμοί, Υπουργεία, Δημόσιες Υπηρεσίες, Πολιτικά Κόμματα, Ιατρικά κέντρα, ιδιωτικές κλινικές, ιατροί, δημόσια νοσοκομεία και οι Managers τους, φαρμακευτικές εταιρείες και εταιρείες ιατρικού εξοπλισμού, Τράπεζες και οι Εταιρίες τραπεζικών ομίλων, Ασφαλιστικές, Αμοιβαία Κεφάλαια, Leasing. Factoring, Πιστωτικές κάρτες, Χρηματιστηριακές εταιρίες, Εταιρίες πληροφορικής και Τεχνολογίας, Κινητή Τηλεφωνία, Κατασκευαστικές, Ξενοδοχειακά κέντρα, Σύμβουλοι Επιχειρήσεων, Ταξιδιωτικά Γραφεία κλπ. Έμμεσοι αποδέκτες όλοι οι κάτοχοι χρήματος, εξαιτίας των ανωτέρω ενασχολήσεων.
Από αρχές 2006 το «NEXT DEAL» κυκλοφορεί και στα περίπτερα και με θέματα που αφορούν τους καταναλωτές και την προστασία τους.
Στις σελίδες του «NEXT DEAL» και του «BANCASSURANCE & BANKING» καλύπτεται ειδησεογραφικά το δεκαπενθήμερο της ελληνικής τραπεζοασφαλιστικής αγοράς και του χρηματοοικονομικού χώρου.

Written by gr.mme.observer

11 Μαρτίου 2009 στις 5:16 μμ

Αναρτήθηκε στις ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, διοίκηση

Tagged with ,

Αρέσει σε %d bloggers: