Ενιαίο Ταμείο στα ΜΜΕ

blog εκπρόσωπου της ΕΣΠΗΤ στο ΕΤΑΠ-ΜΜΕ

Ξέρα ΟΠΑΠ για το Ταμείο


Σε ανακοίνωσή της η «Δημοσιογραφική Ενότητα» καταγγέλλει ότι «Μεσούσης της θύελλας της οικονομικής κρίσης, δυστυχώς υπάρχουν κάποιοι σε υπεύθυνες θέσεις που εθελοτυφλούν. Δεν εννοούν να καταλάβουν τις διαστάσεις του προβλήματος και αδυνατούν να συνειδητοποιήσουν το βαρύ φορτίο τους. Μιλάμε για τη διοίκηση του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, η οποία δεν κάνει τίποτα για να μεταδώσει ένα αίσθημα ασφάλειας και σιγουριάς για το αύριο στα μέλη του Ταμείου, οχυρώνεται πίσω από την ανεπάρκεια κυβερνητικών προσώπων που ατυχώς έχουν την υψηλή πολιτική εποπτεία του ασφαλιστικού συστήματος, ενθαρρύνεται στις επιλογές της από τα διορισμένα μέλη του ΔΣ και τους προστάτες τους στο προεδρείο της ΕΣΗΕΑ, επιδιώκοντας νομοθετικές ρυθμίσεις επί παντός του επιστητού, για να διασωθεί.

Επισημαίνουμε στο ναύαρχο ότι εάν δεν στρίψει αμέσως το τιμόνι, θα πέσει στα βράχια. Εάν δεν ενεργοποιήσει την επιτροπή ελέγχου των επιχειρήσεων για τις απλήρωτες εισφορές και δεν εισπράξει άμεσα τα βεβαιωμένα, θα έχει την τύχη καπετάνιου σε μεγάλο ναυάγιο.

Ας πάρουν σοβαρά τις προειδοποιήσεις μας διότι μαθαίνουμε ότι τα χρυσοπληρωμένα παιδιά της ΟΠΑΠ Α.Ε εισηγήθηκαν στο ΔΣ της εταιρείας που διοικεί τον Οργανισμό – ο οποίος αυτοαποκαλείται «αιμοδότης του ελληνικού αθλητισμού και της κοινωνίας» -, νομοθετική ρύθμιση που θα τους επιτρέψει μια ωραία νύχτα του Μάρτη να γλιτώσουν από την καταβολή αγγελιοσήμου δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ. Σημειώνεται ότι οι ίδιοι υπολογίζουν το χρέος σε περίπου 11 εκατομμύρια, κάτι που σημαίνει ότι τα τρία τελευταία χρόνια δαπάνησαν για διαφήμιση τουλάχιστον πενήντα εκατομμύρια ευρώ.

Και κάποιοι άλλοι τέλος, ας δουν με υπευθυνότητα την επισήμανσή μας ότι τα ιντερνετικά μέσα υποχρεούνται από το νόμο να εισπράττουν αγγελιόσημο και να πράξουν τα δέοντα, αντί να επιδίδονται σε τραμπουκισμούς στους οποίους δεν θα τους ακολουθήσουμε.»

Advertisements

Written by gr.mme.observer

12 Μαρτίου 2009 στις 9:20 πμ

Αναρτήθηκε στις ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, αγγελιόσημο

Tagged with

Αρέσει σε %d bloggers: