Ενιαίο Ταμείο στα ΜΜΕ

blog εκπρόσωπου της ΕΣΠΗΤ στο ΕΤΑΠ-ΜΜΕ

Συνάντηση (μερίδας) του κλάδου στον ΕΔΟΕΑΠ


Συνάντηση (μερίδας) του Κλάδου στον ΕΔΟΕΑΠΠρόσκληση του ΕΔΟΕΑΠ σε κοινή συνάντηση των Διοικήσεων Ενώσεων και Ταμείων του Κλάδου, για διαμόρφωση πλαισίου προτάσεων, δράσεων και άμεσων παρεμβάσεων λόγω των ραγδαίων εξελίξεων στο χώρο της Κοινωνικής Ασφάλισης.

Οι στόχοι της συνάντησης, όπως καταγράφονται στην επιστολή του ΕΔΟΕΑΠ, είναι:

• Ανταλλαγή ενημέρωση και εκτίμηση της πορείας των θεμάτων του Κλάδου.
• Διαμόρφωση κοινών θέσεων και προτάσεων, ως βάση αναφοράς των παρεμβάσεων, διαπραγματεύσεων και διεκδικήσεων του Κλάδου, ενόψει νέων κρίσιμων εξελίξεων που έρχονται.

• Ενημέρωση των συναδέλφων μελών των Ενώσεων και ασφαλισμένων των Ταμείων μας, για τις τελικές θέσεις και προτάσεις των Διοικήσεων των Ενώσεων και των Ταμείων, με ολοκληρωμένο και οργανωμένο τρόπο, ώστε όλες οι δυνάμεις του Κλάδου να τεθούν σε ετοιμότητα και κινητοποίηση, με βάση το νέο επικαιροποιημένο διεκδικητικό μας πλαίσιο.

Η ανάληψη πρωτοβουλίας για κοινή συνάντηση όλων των Διοικήσεων των Ενώσεων και Ταμείων του Κλάδου συζητήθηκε και έγινε ομόφωνα και ομόθυμα δεκτή από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ΕΔΟΕΑΠ και τα μέλη της Εξελεγκτικής Επιτροπής ΕΔΟΕΑΠ, σε κοινή συνάντηση των αιρετών εκπροσώπων των τεσσάρων Ενώσεων στα θεσμικά όργανα του ΕΔΟΕΑΠ. Η κοινή αυτή πρωτοβουλία, ενότητας, συνεργασίας, συνεννόησης, διαβούλευσης, αλληλεγγύης και αποτελεσματικής δραστηριότητας, όλων των δυνάμεων του Κλάδου, εν μέσω της κρίσης και της ισοπέδωσης των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων των ανθρώπων του Τύπου και των οικογενειών τους, με αιχμή την ομολογημένη από την κυβέρνηση και καταλυτική απειλή κατάργησης του Αγγελιοσήμου κρίνεται από την πλευρά μας απολύτως επιβεβλημένη.

Με την βεβαιότητα ότι από θέσεις κοινής ευθύνης μοιραζόμαστε τις ίδιες σκέψεις, αγωνίες και ότι είναι κοινή η βούληση όλων μας, να διαμορφώσουμε σύγχρονο, αξιόπιστο πλαίσιο θέσεων και προτάσεων και ισχυρή και αποτελεσματική αντίδραση όλων των δυνάμεων του Κλάδου, στις επιθετικές ενέργειες, που ήδη έχουμε δεχθεί όσο και στις νέες αρνητικές μεθοδεύσεις, που δρομολογούνται εις βάρος του Κλάδου περιμένουμε την άμεση ανταπόκρισή σας.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 13:30 το μεσημέρι της Πέμπτης 6 Δεκεμβρίου 20012, στα γραφεία του ΕΔΟΕΑΠ, στον πρώτο όροφο.

Έχουν προσκληθεί ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. των Ενώσεων ΕΣΗΕΑ, ΕΣΗΜΕ-Θ, ΕΠΗΕΑ, ΕΠΗΕΘ καθώς και τα μέλη του Δ.Σ. του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ.

Advertisements

Written by gr.mme.observer

3 Δεκεμβρίου 2012 στις 9:01 μμ

Αναρτήθηκε στις ΕΔΟΕΑΠ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ

Tagged with

Αρέσει σε %d bloggers: